Nackdelar med billigt proteinpulver?

För att göra en lång historia väldigt kort så finns det inga nackdelar över lag med billigt proteinpulver. Självklart kan det alltid finnas ett proteinpulver som är billigt som brister i kvalité, men det behöver inte nödvändigtvis inte ha något att göra med priset på pulvret. I och med att allt proteinpulver tillverkas billigt i fabriker i länder som saknar kollektivavtal samt har ett otroligt långt utgångsdatum innan det blir dåligt. Det gör att du som leverantör kan sitta på proteinpulvret utan att det hinner går ut. Hade du istället levererat tomater hade du haft en deadline innan du måste ha sålt dem, annars hade du behövt beställa in nya och sälja de gamla.

Vilket billigt proteinpulver finns?

Det finns mycket billigt proteinpulver i och med att varje proteinpulver kan införskaffa still ett lågt pris så finns det egentligen inget pulver som är dyrt. Det är egentligen enbart i containermängder som kostnaden överstiger den nästintill obefintliga kostnaden som den annars kostar. Även då är containern betydligt mycket dyrare än pulvret i sig! Whey är ett bra exempel på billigt och bra proteinpulver och det kommer i två olika varianter: Whey 100 och Whey 80, där den förstnämnda enbart består av 100% protein och den andra 80% protein med 20% kolhydrater. Kolhydraterna i den sistnämnde är till för att musklernas återhämtning ska vara så optimal som möjligt.

Vart kan jag köpa produkten?

Är du en lokal Stockholmsbo så har Atletbutiken stadens bredaste sortiment när det kommer till smaker och märken. De har något för alla oavsett om du är en förespråkare för djuren eller allergisk mot någon specifik smak. För dig som inte bor i huvudstaden så har företaget även en nätbutik med kort leveranstid. Det gör att du alltid enbart är ett par knapptryck och dagar ifrån nytt, kvalitativt och gott proteinpulver levererat hela vägen fram till din dörr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *