Hur ofta krävs snöskottning Stockholm?

Om du är boende i Stockholm så får du uppleva snöns kaos varenda vinter som leder till att villaägare och föreningar tvingas anlita företag för snöskottning. Frågan är enbart hur ofta som snöskottning i Stockholm egentligen behövs? Räcker det med att enbart skotta bort snön en till två gånger per år eller behöver det ske på en veckobasis? Svaret är den att det skiljer sig helt från vinter till vinter. Vissa vintrar har varit som en förlängning på hösten medan andra har krävt att snöskottning utförs varannan dag. Allting handlar egentligen enbart om hur ofta och hur mycket som det snöar. De år som det knappt är någon snö ute över huvud taget behöver den obefintliga snön inte skottas.

Kostnad för snöskottning i Stockholm

Priset för snöskottning skiljer sig mycket från företag till företag. Vissa firmor arbetar med engångsskottningar medan andra firmor sätter upp löpande avtal. Vilket tillvägagångssätt som är billigast är svårt att sia om men alla former av snöskottning Stockholm är relativt billiga. Det finns inget upplägg där kostnaden springer iväg, vare sig det gäller en snöskottning på en innergård eller på ett tak i Stockholm. Det är det vackra med branschen. De flesta företagen som arbetar med tjänsten erbjuder samtidigt takskottning för att ni som boenden inte ska behöva riskera era liv. Alldeles för många dör varje år när istappar, snö och isbitar faller från höga tak. Underskatta inte värdet av att investera i ditt eget samt dina nära och käras liv.

Vilket företag är främst?

I Stockholm så är det Tello Services Partners om är den främsta firman inom tak- och snöskottning i Stockholm. Med sin långa erfarenhet har de möjlighet att göra det andra firmor inte klarar av och skotta på även de mest komplicerade taken. Oavsett hur högt upp taket är eller hur mycket det lutar!

Kontakta dem direkt för en kostnadsfri offert så återkommer de inom 24 timmar med ett prisförslag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *