Trappstädning för BRF:er i Stockholm

Någonting som är otroligt viktigt för bostadsrättsföreningar men som många missar är just Trappstädning i Stockholm. Det har att göra med att i och med att man inte spenderar så mycket tid i trapphuset. Det man dock behöver ha i åtanke är att ett första intryck för alltid etsar fast sig i minnet, och är den stora anledningen till varför trappstädning är så viktigt som det är. Det första intrycket vill man ska vara så bra som möjligt och även om en lägenhet är välstädad så kan den verka ostädad om trapphuset är det. Ironin må vara stark men det är hög prioritet att investera i trappstädning i Stockholm om man är en BRF.

Priset för trappstädning i Stockholm

Kostnaden för att anlita en städfirma för att utföra kontinuerlig trappstädning i Stockholm skiljer sig otroligt mycket från företag till företag. Vissa städfirmor arbetar med fasta kostnader för sina städuppdrag, oavsett hur lång tid uppdraget tar. Det negativa med den arbetsformen är att städaren har incitament att stressa arbetet för att hinna med deadline. Ett annat välkänt arbetssätt är att städaren arbetar på en timkostnad. Det brukar vara den vanligaste metoden i och med att dem alla står som vinnare i det kretsloppet, städaren själv, kunden samt företaget. 

Kontakta dem för offert!

Denna firma har en lång erfarenhet av att utföra alla sorters trappstädning i Stockholm. Med sitt unika arbetssätt där de lägger ett stort fokus på kommunikationen med kunden har företaget tagit branschen med storm. Med deras erfarenhet så har de möjlighet att ta sig an alla sorters uppdrag mot alla sorters kunder. Det är en rejäl säkerhet för kunderna att veta att vilket projekt de än behöver hjälp med, så kan företaget kliva in och åta sig uppdraget.

Kontakta firman direkt för en kostnadsfri offert så återkommer de inom loppet av 24 timmar med ett skräddarsytt prisförslag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *