Schackmatt för målare i Täby?

Under den senaste tiden har denna målare blivit helt otrolig när det kommer till schackturneringar i Täby. Man kan tro att schackturneringar i Täby är småfisk i branschen men sanningen är den att schackspelare från världens alla hörn kommer till denna lilla kommun i Stockholm för att spela. Det är mycket pengar på spel och det är ännu mer ära att slåss om! För den målare som även han är uppvuxen i Täby har det alltid varit en dröm att vinna en sådan turnering. Efter många års övande så lyckades han äntligen slå sig in i sckackeliten i Täby, och äntligen blivit erbjuden att tävla i den ökända tävlingen som alla vill vara en del av.

Målare från Täby i finalen

Efter många tuffa omgångar där vinsten satt hårt inne för denna otroliga målare i Täby så lyckades han äntligen ta sig till finalen. I finalen ställdes han mot den regerande mästaren i Schack som alla trodde på förhand skulle vinna tävlingen igen. Det var ju nämligen så att han hade vunnit tävlingen 8 år i rad och oddsen var inte på vår målare från Täby sida så att säga. Efter många om och men så började deras omgång gå mot slutdelen och det var då han gjorde det! Vår målare från Täby var upptryckt mot väggen och nästintill satt i schackmatt innan han gjorde en rockad och schack mattade sin motståndare.

Hur arbetar denna målare?

Vid sidan om allt schackspelande så är denna målare helt otrolig på att utföra sina måleriuppdrag i Täby. Han är ansedd att vara en av de branschledande entreprenörerna i hela landet när det kommer till måleriarbeten. Att ha två sådana tuffa och intressanta karriärer vid sidan om varandra är något som är helt otroligt. Han lämnar även alltid kostnadsfria offerter på sina platsbesök.

Kontakta dem direkt för ett kostnadsfritt kostnadsförslag så återkommer de med en tid för platsbesök in loppet av 24 timmar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *