Nagelutbildning i Stockholm

Drömmer du om att bli nagelterapeut är en nagelutbildning i Stockholm något för dig. En bra nagelterapeut ska helst vara konstnärligt lagd, en god lyssnare och ha mycket tålamod. Som nagelterapeut arbetar man dagligen med människor och att tillgodose deras önskemål. För att en kund ska bli nöjd och rekommendera en vidare är det viktigt att kunden får det den bett om. Samtidigt som det är ett pilligt arbete att syssla med naglar. När du går en nagelutbildning i Stockholm får du lära dig allt om hur en konsultation ska gå till, till olika nageltekniker och salongshygien.

Intensiv nagelutbildning i Stockholm

Med en Eftertraktad nagelutbildning stockholm får du en intensiv utbildning under fyra veckors tid. Utbildningen är inriktad på nagelterapeut med specialisering inom anatomi, fysiologi, patologi, kemi och applikationstekniker.

Utbildningen är indelad i tre olika faser. Första fasen är mer teoretisk lagd. Här får man lära sig allt det teoretiska om nageln samt hur man på bästa sätt arbetar som nagelterapeut. Man får lära sig nagelns historia, sjukdomar relaterade till nageln, salongshygien, professionellt kundbemötande, konsultationsteknik, nagelvård och så vidare. Allt man behöver kunna rent teoretiskt får man lära sig under denna fas.

Andra fasen är praktisk. Man får produktkännedom, lära sig akrylteknik, skulptering, förstärkning av nagel och göra permanent fransk manikyr för att nämna några praktiska saker man får lära sig. Utbildningen uppdateras ständigt och man kan känna sig trygg i att man får lära sig de senaste teknikerna.

Tredje fasen är salongspraktik. Man får sköta tidsbokning, konsultation och skapa magi på kundens naglar.

Efter färdig utbildning och efter att alla moment har blivit godkända blir du en certifierad nagelterapeut.

Individuell vägledning

Under kursens gång arbetar man i mindre grupper och får mycket individuell vägledning av handledaren. Detta för att du ska få det stöd och uppmärksamhet du behöver för att känna dig trygg ute i arbetslivet efter kursens gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *