Gas

VVS-Huset utför gasinstallationer och är behörig installatör på naturgasnätet. Deras breda kunskap om gas gör att de tryggt kan hjälpa dig med din gasspis, gasugn och gaspanna.

VVS-Huset är behörig installatör på naturgasnätet som täcker stora delar av Skåne däribland i Malmö, Lund, Trelleborg och Landskrona där de är verksamma. De utför nydragningar, ändringar och proppningar av gasrör inom fastigheten. Dessutom kan deras behöriga montörer hjälpa dig med installation och service avgasspis eller gashäll.

Som behörig gasinstallatör är VVS-Huset skyldiga att dokumentera och anmäla deras gasarbeten till E.ON. Tänk på att inga gasarbeten får utföras utan behörighet. 

Goda råd om gas från VVS-Huset

Här ger de goda råd, tips och information om gas som kan vara värdefull för dig. Kom ihåg att du alltid kan höra av dig till VVS-Huset om du behöver ytterligare rådgivning och praktisk hjälp. De är ett auktoriserat VVS-företag som funnits sedan 1932.

Gasspisen höjer tillagningen av mat

Sedan en tid tillbaka har gasspisen återvänt till många hem. Det skapar nya möjligheter för både avancerad och enkel matlagning i och med sin snabbhet och förbättrade temperaturkontroll. Samtidigt ska du komma ihåg att det kräver lite extra arbete med underhållet. Se till att alltid rengöra alla detaljer och var noga med anslutningarna till gasnätet. VVS-Huset hjälper dig med installation.

En annan fördel är förstås att gasspisen även fungerar när det är strömavbrott.

Rätt gasspis till rätt gas

Gasspisar är utformade på olika sätt beroende på om de ansluts till naturgas, stadsgas eller gasol. Kolla därför med din gasleverantör innan du köper spis. VVS-Huset är behörig installatör i E.ON:s nät för naturgas.

När du letar efter en gasspis är det viktigt att komma ihåg att den måste vara CE-märkt för att få installeras i Sverige. CE-märkningen betyder att den uppfyller de krav på funktion och säkerhet som finns in om EU.

Spara energi med ny gaspanna

Gaspannan är en bra investering eftersom den är effektiv. Tänk på att det kan löna sig att byta ut en gammal panna med en ny. En ny gaspanna kan spara upp till 20% energi jämfört med en som är 20 år gammal.

Naturgas – installation, underhåll och reparationer

VVS-Huset i Malmö har sedan 1932 hjälpt bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, fastighetsförvaltare och privatpersoner med VVS. För dem är inget projekt för litet eller för stort. De står starka med flera skickliga samarbetspartners, dels leverantörer men också producenter och hantverkare. VVS-Huset står väl rustat när du behöver hjälp med installation, underhåll och reparation av naturgas, gasspis, gashäll, gasugn, och proppning. VVS-Huset i Malmö är behörig installatör på E.ON:s gasnät för naturgas.

VVS-Huset är experter på gas. De kan:

  • Naturgas
  • Gashäll
  • Gasugn
  • Gasspis
  • Gaspanna
  • Proppning
  • Abonnemang
  • E-on